Gör det fint där hemma!

Målare i Örebro och dess omnejd! Ni som frågat om detta och frågat mig om jag har tips på någon målare i Örebro eller om jag vet eller känner till någon målare i Hallsberg, här har jag ett litet inlägg tillägnat er och ett litet tips om ett företag, som bland annat hjälper till med dekormålning i Örebro och även dekormålning i Kumla! Jag tycker att ni ska ta och kika in här på www.eklidenmaleri-dekor.se om ni vill få en klarare bild om det här företaget och den här målerifirman i Örebro! Här på hemsidan så hittar ni kontaktuppgifter och telefonnummer till Ekliden Måleri & Dekor AB och till de som arbetar här och hjälper till med målning i olika slag! Jag tycker verkligen att det här är en otroligt duktig och professionell firma och ett riktigt duktigt företag, skulle därför vilja tipsa er om detta! I övrigt så har allt med flytten gått bra för mig, det var lite stressigt och hektiskt till en början, men nu känns det superbra och jag är så himla glad att allt nu är klart vad gäller de stora arbeten och de stora sakerna som rör flytten! Nu är det bara inredning och så som saknas och det ska bli så himla kul och roligt samt otroligt spännande! Jag kommer att fortsätta att uppdatera min blogg med en hel del foton och inlägg på hur det går! Så får ni se och vara med och följa min resa! Må bäst och ta hand om er, vi hörs snart! Kram!