Ridskola i Norberg

Äntligen fredag och snön ligger vit på backen. Jag hoppas att ni alla har något roligt planerat inför helgen och att ni gärna delar med er nere i kommentarerna om era planer. Nu ska jag skriva ett inlägg om det här med att det finns en ridskola i Norberg som jag verkligen tycker gör ett bra jobb med våra barn och ungdomar. 

Ridskolan arbetar för att ge sociala upplevelser till barn. Dessutom kan det vara svårt för föräldrar att ta sina barn ut ur sin bekvämlighetszon så att de träffar andra barn och inte bara sitter försjunkna framför datorer och telefoner. Det är så många måsten och krav i samhället och när man kommer till denna ridskola så är det inte prestationerna som mäts utan välmåendet. Hästar är verkligen någonting som fungerar som rena rama medicinen mot allt möjligt och det finns faktiskt forskning som visar att ridning kan vara till nytta för barn och ungdomar med särskilda behov. Det finns så många uppgifter och aktiviteter man kan vara med på och för att ni ska få reda på allt detta så är det bästa ni kan göra att klicka på länken som finns här ovanför och då kommer ni till hemsidan som denna ridskola har och kan läsa med där om allt det som erbjuds där.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer men om någon av er bor i Norberg, Avesta, Fagersta eller Hedemora och era barn kanske gillar ridning som hobby så ska ni verkligen kolla in denna ridskola! Den är fantastisk och ni kommer att träffa några underbara människor där 🙂 Ja, inte bara människor och hästar, även får, katter och hundar finns på gården. Ha en trevlig helg allihopa! Var rädda om er och vi hörs av på måndag igen!!!