Tveklöst den godaste pizzan i Gävle

Sugna på pizza i Gävle? Är du på jakt efter en bra pizzeria eller restaurang i Gävle där du kan äta riktigt god lunch?

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om sådant som jag tycker är intressant och kul att dela med mig av! Under den senaste tiden så har det blivit ganska många mat-rekommendationer, som ni säkert har lagt märke till ifall ni är regelbundna läsare och följare av bloggen, och det är verkligen någonting som jag har börjat tycka är oerhört roligt att få dela med mig av till er.

Det är också extra kul när jag märker att det är så pass många av er som har börjat engagera er och vill veta mer om vad jag tycker och tänker när det kommer till olika restauranger, pizzerior och liknande runt om i Gävle. Därför så tänkte jag idag skriva om just en pizzeria i Gävle som jag anser vara den allra bästa med de absolut godaste pizzorna! Pizzerian som jag kommer att skriva lite om idag, på grund av efterfrågan, heter Bomhus Pizzeria och det är utan tvekan hit ni ska gå nästa gång ni är riktigt sugna på mättande, goda och kvalitativa pizzor. Det har verkligen varit hur många som helst som har velat att jag skulle skriva om just den här pizzerian och jag tycker ju personligen att det är den allra bästa när det kommer till just de där dagarna då man bara är hejdlöst sugen på pizza. I vilket fall som helst så tycker jag utan tvekan att ni ska ta er dit någon lunch eller middag och pröva på, för jag är hundra procent säker på att ni får allt som ni förväntar er. Jag lägger in lite länkar här i inlägget så att ni kan klicka er vidare och läsa lite mer om dem på deras hemsida.