Vad tycker din hund om kloklippning?

Hej alla mina vänner som jag har på bloggen och som ni vet skriver jag mest om hundar. Min hund låter mig inte klippa klorna så jag har nu gått till ett företag i Karlskoga för att låta dem klippa hundens klor. Jag kan tänka mig att det är många som har hundar som avskyr kloklippning och det är för er skull jag skriver det här inlägget. Företaget är ett hunddagis med extra allt och har en fin service för både människor och hundar och det är förutom då ett hunddagis även ett företag som säljer foder, har ett trim, klipper klorna och håller hundkurser så det är ett företag för alla som befinner sig i eller i omnejd av Karlskoga som har hund. 

Första gången jag skulle klippa klorna på min hund så klippte jag i pulpan och det glömmer aldrig hunden. Det blev sedan en kamp för att låta hunden acceptera kloklippning och det var inte värt besväret så jag är så glad att jag har funnit detta företag för det tar inte mer än ett par tre minuter så har klorna klippts och det går så fort så hunden hinner aldrig förstå vad som har hänt innan det är över. Personalen är underbar och även om jag inte har behov att lämna just min hund på detta hunddagis så hade jag inte tvekat att göra det om jag hade behövt hundomsorg på dagarna. Men jag tillhör den här skaran som arbetar hemifrån så jag är ganska så privilegierad. Nu vill jag gärna veta om ni har problem med kloklippning ni också och har ni det inte kan jag bara gratulera. I annat fall så kan jag varmt rekommendera att ni hör av er till detta företag och hur ni kommer i kontakt med dem får ni veta om ni klickar på länken.