Drömmen om ett attefallshus

Nu är det måndag och jag hoppas att ni alla känner er nöjda med helgen. Innan man vet ordet av så är det fredag igen och jag vet ju att det är lite trögt att gå upp så här på veckans första dag men efter att ni startat dagen men en kopp kaffe och några trevliga blogginlägg så kommer ni att känna er pigga och glada och redo att möta den nya veckan. I veckans första inlägg ska det handla om det här med attefallshus och jag som för en tid sedan fick hjälp att bygga ett sådant hus här i Göteborg av ett byggföretag kan inget annat säga än att jag är 100 procent nöjd och belåten med detta hus och det är ett stort hus fast i ett litet format och det krävs inget bygglov vilket är det fina i kråksången.

Det finns många människor som mer än gärna skulle vilja få lite extra utrymme för det är alltid bra att ha när vänner och släkt kommer på besök, eller varför inte bygga ett attefallshus och ha som fritidshus till sig själv? Det finns många bra anledningar till varför man ska skaffa ett sådant hus och det som är så bra är att om man befinner sig i Göteborg med omnejd så finns det ett företag som kan hjälpa er att förverkliga er dröm om ett attefallshus, och det är ett företag som ni kan läsa om genom att klicka på länken som finns här ovanför. Jag vände mig till dem och det tog inte många veckor innan huset var klart och det är byggt utifrån konstens alla regler och alla som ser huset och går in i det blir riktigt imponerade, även jag känner mig riktigt nöjd och belåten och 100 procent imponerad av detta härliga lilla hus.